Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Uudised

      Täienduskoolitused 2021

      Alanud on registreerumine Eesti Maaülikooli 2021. aasta esimesel poolaastal  toimuvatele toiduohutuse koolitustele.

      Loe edasi

      Juhendid toidu säilimisaja määramiseks

      Avaldatud on kolmas osa toidu säilimisaegade määramise juhendmaterjalidest, milles käsitletakse toidu säilitamise temperatuuri ja aega, kui toidu tootja, töötleja või pakendaja ei ole teinud kestvuskatseid säilimisaja määramiseks.

      Loe edasi

      Virtuaalne seminar-arutelu „Talust taldrikule“

      Eesti toidupoliitika labor kutsub 19.11.2020 toimuvale veebipõhisele seminar-arutelule „Talust taldrikule“. Oodatakse osalejaid, kelle südameasjaks on Eesti toit ja tasakaalustatud toitumine ning kes soovivad sel teemal kaasa rääkida. 

      Loe edasi

      Taimsete õlidega seotud keemilised ohud

      Eesti Maaülikooli toidu- ja keskkonnatoksikoloogia professor Tõnu Püssa on lühikesse teabematerjali koondanud olulisema info ja soovitused seoses taimsetes õlides leiduvate ohtlike ainetega.

      Loe edasi

      Taime õied meie toidulaual

      Ilmunud on teabematerjal, kus käsitletakse õite toiduna kasutamise erinevaid aspekte ning tutvustatakse valikut Eestis kasvatatavaid või looduses kasvavaid söödavaid õisi.

      Loe edasi

      Piim ja piima töötlemine

      Uuendati esmakordselt 2012. a väljaantud käsiraamat “Abiks väikekäitlejale. Piim ja piima töötlemine”. See võrguväljaanne on abiks mahe- ja väiketootjatele ning neile, kes soovivad arendada või luua piimatöötlemisettevõtet.

      Loe edasi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!