Uudised
Putukad toiduks
Osa putukaliikide inimtoiduks kasvatamisele ja käitlemisele enam takistusi pole. Maaeluministeeriumi PRESSITEADE 29.01.2021
Täienduskoolitused 2021
Alanud on registreerumine Eesti Maaülikooli 2021. aasta esimesel poolaastal toimuvatele toiduohutuse koolitustele.
Juhendid toidu säilimisaja määramiseks
Avaldatud on kolmas osa toidu säilimisaegade määramise juhendmaterjalidest, milles käsitletakse toidu säilitamise temperatuuri ja aega, kui toidu tootja, töötleja või pakendaja ei ole teinud kestvuskatseid säilimisaja määramiseks.
Virtuaalne seminar-arutelu „Talust taldrikule“
Eesti toidupoliitika labor kutsub 19.11.2020 toimuvale veebipõhisele seminar-arutelule „Talust taldrikule“. Oodatakse osalejaid, kelle südameasjaks on Eesti toit ja tasakaalustatud toitumine ning kes soovivad sel teemal kaasa rääkida.
Taimsete õlidega seotud keemilised ohud
Eesti Maaülikooli toidu- ja keskkonnatoksikoloogia professor Tõnu Püssa on lühikesse teabematerjali koondanud olulisema info ja soovitused seoses taimsetes õlides leiduvate ohtlike ainetega.
Taime õied meie toidulaual
Ilmunud on teabematerjal, kus käsitletakse õite toiduna kasutamise erinevaid aspekte ning tutvustatakse valikut Eestis kasvatatavaid või looduses kasvavaid söödavaid õisi.