Uudised
Toidu vedu käsitlev trükis
Trükisena on valminud teabematerjal, mis käsitleb toidu veo üldnõudeid ning toidugruppide veo erinõudeid.
Valminud on uued teabematerjalid
Trükisena on valminud infoleht tsüanuurhappest ning ülevaatlik juhend toidutööstuse seadmete, töövahendite ja pindade puhastamisest ning desinfitseerimisest.
Täienduskoolitused 2018. aastal
Eesti Maaülikool korraldab ka käesoleval täienduskoolitusi toiduhügieeni ja enesekontrolli teemadel. Registreerumine esimesel poolaastal toimuvatele koolitustele on avatud.
Ilmunud on trükis „Juustude soolamine ja soola mõju kvaliteedile“
Trükisena on ilmunud DSc Priit Eliase (BioCC OÜ) koostatud teabematerjal, mis käsitleb üksikasjalikult juustude soolamise meetodeid ning soola mõju juustu kvaliteedile, ohutusele ja säilivusele.
Valmis toidu säilimisaegade käsiraamat
Valminud on kaheosalise käsiraamat toidu säilimisaegade määramisest ning toidu mikrobioloogiast. Käsiraamatu koostasid Eesti Maaülikooli õppejõud Mati Roasto ja Katrin Laikoja. Juhendi esimene osa annab ülevaate toidu säilimisaja määramise põhimõtetest ning...
Konverents toiduohutus täna ja homme
Konverents toiduohutuse aktuaalsetel teemadel toimub 30. novembril 2017.a Tallinnas, hotellis Euroopa. Registreerimine Toiduohutuse konverentsile „Toiduohutus täna ja homme“ on avatud! Lisainfo






