Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Uudised

      Valminud on uued teabematerjalid

      Valminud on uued teabematerjalid

      Trükisena on valminud infoleht tsüanuurhappest ning ülevaatlik juhend toidutööstuse seadmete, töövahendite ja pindade puhastamisest ning desinfitseerimisest.

      Loe edasi
      Täienduskoolitused 2018. aastal

      Täienduskoolitused 2018. aastal

      Eesti Maaülikool korraldab ka käesoleval täienduskoolitusi toiduhügieeni ja enesekontrolli teemadel. Registreerumine esimesel poolaastal toimuvatele koolitustele on avatud. 

      Loe edasi
      Valmis toidu säilimisaegade käsiraamat

      Valmis toidu säilimisaegade käsiraamat

      Valminud on  kaheosalise käsiraamat toidu säilimisaegade määramisest ning toidu mikrobioloogiast. Käsiraamatu koostasid Eesti Maaülikooli õppejõud Mati Roasto ja Katrin Laikoja. Juhendi esimene osa annab ülevaate toidu säilimisaja määramise põhimõtetest ning...

      Loe edasi
      Konverents toiduohutus täna ja homme

      Konverents toiduohutus täna ja homme

      Konverents toiduohutuse aktuaalsetel teemadel toimub 30. novembril 2017.a Tallinnas, hotellis Euroopa. Registreerimine Toiduohutuse konverentsile „Toiduohutus täna ja homme“ on avatud!   Lisainfo

      Loe edasi
      Augustis toimuvad koolitused ja infopäev

      Augustis toimuvad koolitused ja infopäev

      Augusti lõpus toimuvad Tartus mitmed huvitavad toiduhügieeni alased koolitused ning piimatoodete ohutuse ja kvaliteedi infopäev. Need on sihtrühmale tasuta. 28.08 toimub Eesti Maaülikoolis täienduskoolituse teemal „Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus“....

      Loe edasi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!