Uudised
Konverents Terve loom ja tervislik toit 2022
Traditsiooniline EMÜ teadlaste konverents toimub 2.-3. märtsil hübriidkonverentsina. Ettekanded on kahe päeva jooksul jälgitavad otseülekandena interneti vahendusel ning soovijatele EMÜ peahoone aulas.
Veebiseminar “Piimaproovide võtmine ja tulemuste tõlgendamine”
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab 18. veebruaril veebiseminari, kus räägitakse piima rasva ja valgu trendidest Eesti piimafarmides ning piimaproovide võtmise usaldusväärsusest ja tulemuste tõlgendamisest.
Jõustub titaandioksiidi (E 171) kasutamise keeld
7. veebruaril 2022 jõustub toidu lisaainete määruse 1333/2008 muudatus, millega keelatakse titaandioksiidi (E 171) kasutamine. Muudatusega kohanemiseks on 6-kuuline üleminekuaeg.
“Üks Tervis” 2020. aasta zoonooside aruanne
Euroopa Toiduohutusamet ning Haiguste Ennetamise ja Tõrje Euroopa Keskus on publitseerinud “Üks Tervis” 2020. aasta zoonooside aruande.
Toiduohutuse konverents 2022
10. veebruaril algusega 10 toimub toiduohutuse hübriidkonverents „Luubi all on mikromaailm“. Konverentsi korraldab EPKK.
Koolitused 2022. a esimesel poolaastal
Eesti Maaülikool on avaldanud täienduskoolituste ajakava 2022. aasta esimeseks poolaastaks. Registreerumine avatakse 27. detsembril.