Uudised
Koolitused 2022. a esimesel poolaastal
Eesti Maaülikool on avaldanud täienduskoolituste ajakava 2022. aasta esimeseks poolaastaks. Registreerumine avatakse 27. detsembril.
Avalik konsultatsioon toidu märgistamise teemal
Euroopa Komisjon on välja kuulutanud avaliku konsultatsiooni veebipõhise küsimustiku kujul, milles käsitletakse toidu märgistamise valdkonna uusi algatusi. Konsultatsioonist on oodatud osa võtma nii organisatsioonid, ettevõtted kui ka üksikisikud.
Veebiseminaride salvestused
Detsembris alustasime uue veebiseminaride lühiformaadiga. Kõigi veebiseminaride salvestused avaldatakse toiduteave.ee/salvestused.
Titaandioksiidi (E 171) toidus kasutamise keelamine
Titaandioksiidi (E 171) toidus kasutamine keelatakse järgmisel aastal, kuid pärast keelu jõustumist kehtib veel 6 kuud üleminekuaega, mille jooksul võib E 171 kasutada.
Veebiseminarid detsembris
Lühikesed veebiseminarid erinevatel toidu ja toiduohutuse teemadel toimuvad 10., 15. ja 16. detsembril algusega kl 10:00.
Virtuaalne avatud tööstuste nädal
Kuni 7. novembrini on võimalik Eesti toidu veebilehel näha, kuidas valmivad tooted Eesti toidutööstusettevõtetes. Virtuaalselt avavad oma uksed 20 toidu- ja joogitootjat.
