Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Uudised

      Piim ja piima töötlemine

      Uuendati esmakordselt 2012. a väljaantud käsiraamat “Abiks väikekäitlejale. Piim ja piima töötlemine”. See võrguväljaanne on abiks mahe- ja väiketootjatele ning neile, kes soovivad arendada või luua piimatöötlemisettevõtet.

      Loe edasi

      Toidu keemilised ohud

      Eesti Maaülikooli toidu- ja keskkonna toksikoloogia professor Tõnu Püssa sulest on ilmunud 20 leheküljeline ülevaatlik teabematerjal toidu keemilistest ohtudest.

      Loe edasi

      Uued teabematerjalid

      Eesti Maaülikool on koostanud kaks kokkuvõtvat teabelehte “A-hepatiidi viirus toidupatogeenina” ja “Noroviirused toidupatogeenina”

      Loe edasi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!