Uudised
Gluteenivaba toitu käsitlev teabematerjal
Valminud on gluteenivaba toitu käsitlev teabematerjal. Koostaja Eesti Toiduainetööstuse Liit koostöös Eesti Tsöliaakia Seltsiga.
Olulisemaid toidupatogeene käsitlev teabematerjal
Valminud on teabematerjal, milles käsitletakse kõige olulisemaid bakteriaalseid toidupatogeene esitades nende olulisuse põhjused, allikad, ülekandeteed, kasvu mõjutavad tegurid ning võimalikud ohjemeetmed.
Juba kolmas toiduohutuse konverents!
Konverentsi eesmärgiks on anda toidukäitlejatele ja toiduga seotud erinevatele huvipooltele ülevaade toidu pettuse ja võltsimise olemusest ja hetkeolukorrast. Täpsem info ja registreerumine konverents2019.toiduteave.ee
Allergeeniohjet käsitlev teabematerjal
Valminud on allergeenide ohje teemaline teabematerjal. Teabematerjal on mõeldud toitu käitlevatele ettevõtetele eesmärgiga anda ülevaade toiduallergiat ja talumatust põhjustavatest ainetest ning aidata määratleda peamised allergeeniohjega seotud tegevused.
Ohtlike kemikaalide käitlemist käsitlev teabematerjal
Valminud on ohtlike kemikaalide käitlemist käsitlev ülevaatlik teabematerjal. Teabematerjal on mõeldud toitu käitlevatele ettevõtetele eesmärgiga tutvustada kemikaalide käitlemise kohustuslikke nõudeid.
Soovitused 30% äädikhappe vastutustundlikuks turustamiseks
Selleks, et vähendada toidu valmistamiseks mõeldud 30% äädikhappe kasutamisega seotud terviseriske, on eesmärgipärane järgida mõningaid soovitusi.