Uudised
Soovitused 30% äädikhappe vastutustundlikuks turustamiseks
Selleks, et vähendada toidu valmistamiseks mõeldud 30% äädikhappe kasutamisega seotud terviseriske, on eesmärgipärane järgida mõningaid soovitusi.
Uuendatud käsiraamat tera- ja kaunviljade ning õlikultuuride töötlejatele
2018. a lõpu/ 2019. a alguse seisuga uuendatud infomaterjal on loodud eesmärgiga julgustada väikeettevõtteid tegelema tera- ja kaunviljade ning õlikultuuride töötlemisega.
Lisaainete määrusega (EÜ) nr 1333/2008 seotud tõlgendusotsused
Lisaainete määrusega (EÜ) nr 1333/2008 seotud taimede, loomade, toidu ja sööda alalise komitee (PAFF) olulisemad tõlgendusotsused on eesti keeles kättesaadavad Maaeluministeeriumi veebilehel.
Täienduskoolitused teisel poolaastal
Registreerumine teisel poolaastal toimuvatele Eesti Maaülikooli toiduhügieeni, enesekontrolli, allergeeniohje ja säilitamisnõuete koolitustele on avatud.
Uued teabematerjalid
Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise professor Mati Roasto on koostanud kaks kokkuvõtvat teabelehte “Campylobacter spp. toidupatogeenina” ja “Staphylococcus aureus toidupatogeenina”.
Täienduskoolitused 2019. aastal
Eesti Maaülikool korraldab taas tasuta koolitusi toiduhügieeni ja enesekontrolli teemadel. Registreerumine esimesel poolaastal toimuvatele koolitustele on avatud.






