Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Uudised

      Mis on toiduohutuskultuur?

      Mis on toiduohutuskultuur, kuidas positiivset toiduohutuskultuuri kujundada ja säilitada ning kuidas seda mõõta selgitatakse hiljuti väljaantud teabematerjalides ja videoloengus.

      Loe edasi

      Hinnangud aspartaami tervisemõjude kohta

      Rahvusvaheline Vähiuuringute Agentuur (IARC) ja Maailma Terviseorganisatsiooni juures olev Lisaainete Ekspertkomitee (JECFA) avaldasid 14. juulil teineteisest sõltumatud hinnangud aspartaami tervisemõjude kohta. Mida need arvamused sisaldavad ja mida aspartaamist arvata?

      Loe edasi

      EFSA teaduslik arvamus bisfenool A kohta

      Euroopa Toiduohutusamet avaldas 19. aprillil ohutushinnangu bisfenool A (BPA) kasutamisele toiduga kokkupuutuvates materjalides. Järeldatakse, et BPA-ga kokkupuude toidu kaudu kujutab terviseohtu inimestele kõigis vanuserühmades.

      Loe edasi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!