Uudised
Uued koolitused toidu keemilistest ohtudest
Lisaks tavapärastele koolitustele pakub maaülikool 2022. aasta teisel poolaastal toidu keemilise ohutuse erinevatele aspektidele keskenduvaid koolitusi, mida viib läbi EMÜ toksikoloogia professor Tõnu Püssa.
Koolitused 2022. a teisel poolaastal
Eesti Maaülikool on avaldanud täienduskoolituste ajakava teiseks poolaastaks. Registreerumine on avatud!
Uus teabeleht – Shiga toksiini tootev Escherichia coli toidupatogeenina
Eesti Maaülikooli professor Mati Roasto koostatud teabelehes on esitatud olulised andmed STEC-i leidumise, kasvu mõjutavate tegurite ja hävitamise kohta.
Pakendikonverents 12. mail
Hübriidkonverents toimub 12. mail Tallinnas ja veebiülekandes. Registreerumine on avatud.
Uuendatud teabeleht “Listeria monocytogenes toidupatogeenina”
Eesti Maaülikooli professor Mati Roasto uuendas teabematerjali Listeria monocytogenes`e kohta.
Veel on võimalik avaldada arvamust toidu märgistamise teemal
Viimaseid nädalaid kestab Euroopa Komisjoni avalik konsultatsioon veebipõhise küsimustiku kujul, milles käsitletakse toidu märgistamise valdkonna uusi algatusi. Konsultatsioonist on oodatud osa võtma nii organisatsioonid, ettevõtted kui ka üksikisikud. Vastata saab kuni 7. märtsini.