Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

    Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!

      Uudised

      Uued koolitused toidu keemilistest ohtudest

      Lisaks tavapärastele koolitustele pakub maaülikool 2022. aasta teisel poolaastal toidu keemilise ohutuse erinevatele aspektidele keskenduvaid koolitusi, mida viib läbi EMÜ toksikoloogia professor Tõnu Püssa.

      Loe edasi

      Veel on võimalik avaldada arvamust toidu märgistamise teemal

      Viimaseid nädalaid kestab Euroopa Komisjoni avalik konsultatsioon veebipõhise küsimustiku kujul, milles käsitletakse toidu märgistamise valdkonna uusi algatusi. Konsultatsioonist on oodatud osa võtma nii organisatsioonid, ettevõtted kui ka üksikisikud. Vastata saab kuni 7. märtsini.

      Loe edasi

      Ole kursis! Telli teavitus toiduteave.ee värskete postituste kohta!

        Esita küsimus lehel avaldatud teabe kohta!