Toimunud sündmuste arhiiv
Konverentsid
Ligi 150 osalejaga konverents „Toiduohutus täna ja homme“, mis oli ühtlasi ka 2017. aasta suurim sündmus, toimus 30.11.17 hotellis Euroopa. Ettekanded saate alla laadida SIIT.
Infopäevad
Infopäev 10.05.2023 veebis: Eritoit
Eesti…Infopäev 5.05.2023 veebis: Kodukohvikute infopäev
…Infopäev 20.04.2023 veebis: Toidualase teabe esitamine
EPKK…Infopäev 06.04.2023 veebis: Toiduohutuse õigusaktid ja järelevalve
Toimub…Infopäev 22.03.2023 veebis: Lisa- ja saasteained toidus
Toiduliidu…Infopäev 25.02.2023 Metsavenna turismitalus: Piima väikekäitlejatele
Eesti…Infopäev 07.02.2023 Tallinnas: Puhastamine toiduettevõttes
Toiduliidu…Infopäev 25.11.2022 veebis: Toiduohutuse nõuded valdkonnas alustajatele
EPKK…Infopäev 25.11.2022 veebis: Toidupettuste ennetamine
Eesti…Infopäev 23.11.2022 veebis: Toidu märgistamine
EPKK…Täienduskoolitus 06.12.2022 veebis: Lisaained toidus
Infopäev 02.11.2022 veebis: Toiduohutuse õigusaktid ja järelevalve
Traditsioonilisel…Infopäev 28.10.2022 veebis: Laboriuuringud
Toiduliidu…Infopäev 05.-06.10.2022 praktikaga: Joogivee proovivõtjate väljaõpe
Eesti…Infopäev 30.09.2022 veebis: Toiduohutuskultuur
Toiduhügieeni…Infopäev 27.09.2022 Tallinnas: Puhastamine toiduettevõttes
Toiduliidu…Infopäev 13.09.2022 veebis: Trendid toidutootmises
Eesti…Infopäev 31.08.2022 veebis: Toidu jälgitavus
Toiduohutuse…Infopäev 28.07.2022 ettevõtte külastusega: Tooraine mõju lõpptootele piimatootmises
Piimatoodete…Infopäev 15.06.2022 Tallinnas: Gluteenivabad tooted
Eesti…Infopäev 08.06.2022 veebis: Tooraine mõju lõpptootele piimatootmises
EPKK…Infopäev 07.06.2022 veebis: Kodukohviku korraldamine
Seoses…Infopäev 20.05.22 veebis: Toidu e-kaubandus
Eesti…Infopäev 05.05.2022 veebis: Toidualase teabe esitamine
Infopäeval…Infopäev 19.04.2022 veebis: Kvaliteedikavade ülesehitamine ja rakendamine
EPKK…Infopäev piima väikekäitlejatele 18.04.2022 veebis
EPKK…Infopäev veebis 08.04.2022: Toiduohutuse õigusaktid ja järelevalve
Traditsioonilisel…Infopäev 21.-22.03.2022 praktikaga: Joogivee proovivõtjate väljaõpe
Eesti…Infopäev 11.03.2022 veebis: Toidulisandite infopäev
Toiduliit…Infopäev 28.02.2022 veebis: Toidu annetamine
Toiduliidu…Infopäev 02.12.2021 veebis: Toidupettuste ennetamine
Eesti…Infopäev 03.12.2021 veebis: Toidu tagasikutsumine
Toiduliit…Infopäev 17.12.2021 veebis: Toiduohutuskultuur
Toiduhügieeni…Infopäev 11.11.2021 veebis: Toidualase teabe esitamine
Toiduliit…Infopäev 16.06.2021 veebis: Toidualase teabe esitamine
EPKK…Infopäev 03.06.2021 veebis: Piima kvaliteedistandardid
Eesti…
Koolitused
Täienduskoolitus 12.05.2023 veebis: Allergeeniohje
Täienduskoolitus 09.05.2023 veebis: Keemilised ohud toidus
Täienduskoolitus 05.05.2023 veebis: Proovide võtmine
Täienduskoolitus 02.05.2023 veebis: BRC
Toidukäitlemise…Täienduskoolitus 21.04.2023 veebis: Tootmishügieen
Täienduskoolitus 14.04.2023 veebis: Enesekontrollisüsteem
Täienduskoolitus 31.03.2023 veebis: Toidu kestvuskatsed ning tõese säilimisaja määramine
Täienduskoolitus 28.-29.03.2023 Tallinnas: Tootmisjuhi arenguprogramm
Koolitusel…Täienduskoolitus 17.03.2023 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 16.03.2023 veebis: Tootmise planeerimine
Ettevõtete…Täienduskoolitus 8.-10.03.2023 veebis: Toiduhügieen- ja ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 3.03.2023 veebis: Listeria monocytogenes
Täienduskoolitus 10.02.2023 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 16.12.2022 veebis: Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine
Täienduskoolitus 09.12.2022 veebis: Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel
Täienduskoolitus 02.12.2022 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 18.11.2022 veebis: “Kõlblik kuni” või “Parim enne”
Täienduskoolitus 08.11.2022 veebis: Taimede endogeensed toidu- ja söödamürgid
Täienduskoolitus 4.11.2022 veebis: Enesekontrollisüsteem
Täienduskoolitus 14.10.2022 veebis: Listeria ja Salmonella
Täienduskoolitus 11.10.2022 veebis: Keemilised ohud toidus
Täienduskoolitus 7.10.2022 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 22.-23.09 veebis: Tarnijate auditeerimine
Täienduskoolitus veebis 16.09.2022: Allergeeniohje
Täienduskoolitus veebis 29.-31.08.2022: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 22.04.2022 veebis: Toidu säilivusaja määramise põhimõtted ja kestvuskatsete teostamine
Täienduskoolitus 1.04.2022 veebis: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 25.03.2022 veebis: Toidupatogeenid
Täienduskoolitus 18.03.2022 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus veebis 9.-11.03.2022: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 18.02.2022 veebis: Riskide mõjus juhtimine
Täienduskoolitus 04.02.2022 veebis: Tootmishügieeni tagamine
Täienduskoolitus 11.02.2022 veebis: Allergeeniohje
Täienduskoolitus 26.01.2022 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 21.01.2022 veebis: Proovide võtmine tootmiskeskkonnast
Täienduskoolitus 7.-9.12.2021 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 19.11.21 veebis: Salmonella spp toidupatogeenina
Täienduskoolitus 12.11.21 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 02.11.21 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 29.10.21 veebis: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine