Toimunud sündmuste arhiiv
Konverentsid
Ligi 150 osalejaga konverents „Toiduohutus täna ja homme“, mis oli ühtlasi ka 2017. aasta suurim sündmus, toimus 30.11.17 hotellis Euroopa. Ettekanded saate alla laadida SIIT.
Infopäevad
Infopäev 20.10.2020 Tartus: Toidu märgistamise ABC
Toidu…Infopäev 09.10.2020 Tartus: Mikrobioloogilised ohud väikekäitlejate tootmisprotsessis, proovide võtmine
Teemad:…Infopäev 08.10.2020 Märja alevikus Tartumaal: Toidu lisaained
Infopäev…Veebiseminar 4.06.20! PDCA (Plan-Do-Check-Act) mudeli rakendamine toiduohutuse juhtimissüsteemis. Planeerimine.
Infopäev…Veebiseminar 11.06.20! PDCA (Plan-Do-Check-Act) mudeli rakendamine toiduohutuse juhtimissüsteemis. Sisseseadmine.
Infopäev…Veebiseminar 17.06.20! PDCA (Plan-Do-Check-Act) mudeli rakendamine toiduohutuse juhtimissüsteemis. Toimivuse hindamine ja parendamine.
Infopäev…Infopäev 10.12.2019 Tartus: Toiduainete funktsionaalsus
Infopäev…Infopäev 29.11.2019 Tartus: Proovide võtmine ja analüüsimine. Pärm- ja hallitusseened toidus.
Infopäev…Infopäev 26.11.2019 Tallinnas: Toidualase teabe esitamine
Infopäev…Infopäev 1.11.19 Jõhvis: Toiduohutuse õigusaktid (venekeelse tõlkega!)
Infopäev…Infopäev 30.10.19 Tallinnas: Toiduohutuse õigusaktid
Infopäev…Infopäev 29.10.19 Tartus: Toiduohutuse õigusaktid
Infopäev…Infopäev 17.05.2019 Tartus: Termofiilsed ja termotolerantsed mikroobid toiduainetetööstuses
Infopäev…Infopäev 25.04.2019 Tallinnas: Standarditel põhinevad toiduohutuse juhtimissüsteemid
Infopäev…Infopäev 28.03.2019 Tallinnas: Toidualase teabe esitamine
Infopäev…Infopäev 26.03.2019 Tartus: Toidualase teabe esitamine
Infopäev…Infopäev 14.02.2019 Tallinnas: Ohtlike kemikaalide käitlemine
Infopäev…Infopäev 05.12.18 Tallinnas: Transrasvhapped
Infopäev 04.12.2018 Tallinnas: Toidu reformuleerimine
Infopäev 29.11.2018 Tartus: Piima- ja piimatoodete ohutust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid
Infopäev 01.11.2018 Tartus: Mikrobioloogia, õiged töövõtted analüüside teostamisel.
Infopäev 18.10.18 Tartus: Toiduohutuse õigusaktid
Infopäev 17.10.18 Tallinnas: Toiduohutuse õigusaktid
Infopäev 16.05.2018 Tartus: Mikrobioloogia, õiged töövõtted analüüside teostamisel.
Infopäev 08.05.2018 Tallinnas: Toidualase teabe esitamine
Infopäev 03.05.2018 Tartus: Toidualase teabe esitamine
Infopäev 16.04.2018 Tallinnas: Keemilised riskid toidus
Infopäev 21.03.17 Tallinnas: Toiduohutuse õigusaktid
Infopäev 22.03.17 Tartus: Toiduohutuse õigusaktid
Infopäev 11.04.17 Tartus: Toidualase teabe esitamine
Infopäev 02.05.17 Tallinnas: Toidualase teabe esitamine
Infopäev 25.05.17 Tartus: Mikrobioloogia, õiged töövõtted mikrobioloogiliste analüüside teostamisel
Infopäev 30.08.17 Tartus: Piima ja piimatoodete ohutust mõjutavad tegurid
Infopäev 9.11.17 Jänedal: Toidualase teabe esitamine
Infopäev 14.12.17 Tartus: Toiduainete funktsionaalsus
Koolitused
Täienduskoolitus 26.02.2021 veebis: Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis
Täienduskoolitus 19.02.2021 veebis: Toidu säilitamisnõuete määramine
Täienduskoolitus 29.01.2021 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 22.01.2021 veebis: Toidupatogeenid
Täienduskoolitus 21. veebruaril 2020 Tartus: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 13. märtsil 2020 Tartus: Toidu säilitamisnõuete määramine
Täienduskoolitus 29. mail 2020 Tartus: Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis
Täienduskoolitus 18. juunil 2020 Tartus: Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus
Täienduskoolitus 19. juunil 2020 Tartus: Enesekontrolliplaani loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 26-28. august 2020 Tartus: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 4. septembril 2020 Tartus: Toidu säilitamisnõuete määramine
Täienduskoolitus 2. oktoobril 2020 Tartus: Toidupatogeenid
Täienduskoolitus 30. oktoobril 2020 Tartus: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 9-11. detsember 2020 Tartus: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 6.12.2019 Tartus: Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis
Täienduskoolitus 18.11.2019 Tartus: Toidu säilitamisnõuete määramine
Täienduskoolitus 1.11.2019 Tartus: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 4.10.2019 Tartus: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 28.-30.08.2019 Tartus: Toiduhügieen ja – ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 10.05.2019 Tartus: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 10.-12.04.2019 Tartus: Toiduhügieen ja –ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 29.03.19 Tartus: Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus
Täienduskoolitus 22.03.2019 Tartus: Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis
Täienduskoolitus 01.03.2019 Tartus: Listeria monocytogenes toidupatogeenina
Täienduskoolitus 15.02.2019 Tartus: Toidu säilitamisnõuete määramine
Täienduskoolitus 01.02.2019 Tartus: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 23.11.2018 Tartus: Toidu säilitamisnõuete määramine
Käsitletavad…Täienduskoolitus 25.-26.10.2018 Tartus: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 12.10.2018 Tartus: Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis
TESTTäienduskoolitus 21.09.2018 Tartus: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 29.-31.08.2018 Tartus: Toiduhügieen ja –ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 9.-10.05.2018 Tartus: Enesekontrolliplaani loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 12.04.2018 Tartus: Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis
Täienduskoolitus 21.-23.03.2018 Tartus: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 9.03.2018 Tartus: Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus
Täienduskoolitus 22.02.2018 Tartus: Toidu säilitamisnõuete määramine
Täienduskoolitus 14.02.2018 Tartus: Toiduhügieen ja ohutus, algaste
Täienduskoolitus 5.05.17 Tartus: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 28.08.17 Tartus: Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus
Täienduskoolitus 29.08.17 Tartus: Toiduhügieen ja enesekontroll väikeettevõttes/ eraelamus toidu valmistamisel