Toimunud sündmuste arhiiv
Konverentsid
Ligi 150 osalejaga konverents „Toiduohutus täna ja homme“, mis oli ühtlasi ka 2017. aasta suurim sündmus, toimus 30.11.17 hotellis Euroopa. Ettekanded saate alla laadida SIIT.
Infopäevad
Infopäev 28.10.2022 veebis: Laboriuuringud
Toiduliidu…Infopäev 05.-06.10.2022 praktikaga: Joogivee proovivõtjate väljaõpe
Eesti…Infopäev 30.09.2022 veebis: Toiduohutuskultuur
Toiduhügieeni…Infopäev 27.09.2022 Tallinnas: Puhastamine toiduettevõttes
Toiduliidu…Infopäev 13.09.2022 veebis: Trendid toidutootmises
Eesti…Infopäev 31.08.2022 veebis: Toidu jälgitavus
Toiduohutuse…Infopäev 28.07.2022 ettevõtte külastusega: Tooraine mõju lõpptootele piimatootmises
Piimatoodete…Infopäev 15.06.2022 Tallinnas: Gluteenivabad tooted
Eesti…Infopäev 08.06.2022 veebis: Tooraine mõju lõpptootele piimatootmises
EPKK…Infopäev 07.06.2022 veebis: Kodukohviku korraldamine
Seoses…Infopäev 20.05.22 veebis: Toidu e-kaubandus
Eesti…Infopäev 05.05.2022 veebis: Toidualase teabe esitamine
Infopäeval…Infopäev 19.04.2022 veebis: Kvaliteedikavade ülesehitamine ja rakendamine
EPKK…Infopäev piima väikekäitlejatele 18.04.2022 veebis
EPKK…Infopäev veebis 08.04.2022: Toiduohutuse õigusaktid ja järelevalve
Traditsioonilisel…Infopäev 21.-22.03.2022 praktikaga: Joogivee proovivõtjate väljaõpe
Eesti…Infopäev 11.03.2022 veebis: Toidulisandite infopäev
Toiduliit…Infopäev 28.02.2022 veebis: Toidu annetamine
Toiduliidu…Infopäev 02.12.2021 veebis: Toidupettuste ennetamine
Eesti…Infopäev 03.12.2021 veebis: Toidu tagasikutsumine
Toiduliit…Infopäev 17.12.2021 veebis: Toiduohutuskultuur
Toiduhügieeni…Infopäev 11.11.2021 veebis: Toidualase teabe esitamine
Toiduliit…Infopäev 16.06.2021 veebis: Toidualase teabe esitamine
EPKK…Infopäev 03.06.2021 veebis: Piima kvaliteedistandardid
Eesti…Infopäev 21.05.2021 veebis: Toidu säilimisaja määramine
Käsitletakse…Infopäev 14.05.2021 veebis: Toiduohutuse õigusaktid ja järelevalve
Koostöös…Infopäev 07.05.2021 veebis: Liha kvaliteedistandardid
EPKK…Infopäev 05.05.2021 veebis: Pagaritoodete mikrobioloogia
Sekundaarse…Infopäev 30.04.2021 veebis: Toiduseaduse muutmise seaduse rakendusaktid
1.…Infopäev 13.04.2021 veebis: Toidu e-kaubandus
Toiduliit…Infopäev 07.04.2021 veebis: Piimatoodete mikrobioloogia
Märtsis…Infopäev 09.03.2021 veebis: Piimatoodete mikrobioloogia
Infopäev 4.12.2020 veebis: Keemilised riskid toidus
Eesti…Infopäev 25.11.2020 veebis: õigusaktid ja järelevalve
Eesti…Infopäev 15.10.2020 Tartus: Hea hügieenitava juhendid
Infopäeval…Infopäev 22.10.20 Jänedal: Toidu märgistamise ABC
Toidu…
Koolitused
Täienduskoolitus 17.03.2023 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 16.03.2023 veebis: Tootmise planeerimine
Ettevõtete…Täienduskoolitus 8.-10.03.2023 veebis: Toiduhügieen- ja ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 3.03.2023 veebis: Listeria monocytogenes
Täienduskoolitus 10.02.2023 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 16.12.2022 veebis: Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine
Täienduskoolitus 09.12.2022 veebis: Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel
Täienduskoolitus 02.12.2022 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 18.11.2022 veebis: “Kõlblik kuni” või “Parim enne”
Täienduskoolitus 08.11.2022 veebis: Taimede endogeensed toidu- ja söödamürgid
Täienduskoolitus 4.11.2022 veebis: Enesekontrollisüsteem
Täienduskoolitus 14.10.2022 veebis: Listeria ja Salmonella
Täienduskoolitus 11.10.2022 veebis: Keemilised ohud toidus
Täienduskoolitus 7.10.2022 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 22.-23.09 veebis: Tarnijate auditeerimine
Täienduskoolitus veebis 16.09.2022: Allergeeniohje
Täienduskoolitus veebis 29.-31.08.2022: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 22.04.2022 veebis: Toidu säilivusaja määramise põhimõtted ja kestvuskatsete teostamine
Täienduskoolitus 1.04.2022 veebis: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 25.03.2022 veebis: Toidupatogeenid
Täienduskoolitus 18.03.2022 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus veebis 9.-11.03.2022: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 18.02.2022 veebis: Riskide mõjus juhtimine
Täienduskoolitus 04.02.2022 veebis: Tootmishügieeni tagamine
Täienduskoolitus 11.02.2022 veebis: Allergeeniohje
Täienduskoolitus 26.01.2022 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 21.01.2022 veebis: Proovide võtmine tootmiskeskkonnast
Täienduskoolitus 7.-9.12.2021 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 19.11.21 veebis: Salmonella spp toidupatogeenina
Täienduskoolitus 12.11.21 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 02.11.21 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, algaste
Täienduskoolitus 29.10.21 veebis: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 08.10.21 veebis: Allergeeniohje
Täienduskoolitus 1.10.21 veebis: Toidupatogeenid
Täienduskoolitus 28.05.2021 veebis: Toidu sensoorne analüüs
Toidu-…Täienduskoolitus 7.05.2021 veebis: Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
Täienduskoolitus 21.-23.04.2021 veebis: Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
Täienduskoolitus 26.03.2021 veebis: Listeria monocytogenes toidupatogeenina
Täienduskoolitus 19.03.2021 veebis: Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine
Täienduskoolitus 12.03.2021 veebis: Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus